Folketeatret

Af Thor Bjørn Krebs, Instrueret af Søren Iversen, lysdesign Lars Schou, lyddesign Jes Theede               

5 stjerner

"..brillant meddigtende scenografi af Stine Martinsen.. I Søren Iversens på samme tid vittige og dybt sensuelle iscenesættelse opstår et passioneret drama om kunstneren, kunsten og kærligheden. Dramatikeren Thor Bjørn Krebs har skrevet ord, der er alt andet end banale."

Henrik Lyding /JP


"Scenografien formår mere end blot at understøtte handlingen, den former hele min oplevelse af Baronessen. Således dybde tilbydes når nødvendigt, skyggesider kan findes over alt og mystik om ethvert hjørne."

Thor Kristjan Kidmose/ Forbrugermania


"I en fantastisk spejlscenografi, belyst af grønt og rødt, hvirvler de to forfattere sig ind og ud af hinanden i lidenskabelige møder."

Magasinet KBH / Alexandra Olesen


6 stjerner

"en fantastisk forestilling, hvor alt går op i en højere enhed.... Det her er på alle måder en fantastisk forestilling. Se den, nyd den, bliv forskrækket af den. Men gå for Guds skyld ikke glip af den."

Lars C.W. Wallenberg/ Børsen


5 stjerner

"...Det er godt løst af scenografen Stine Martinsen...Som portræt af Karen Blixen er Thor Bjørn Krebsf stykke stærkt og vellykket."

GregersDH.dk


"Baronessens sejr.....Alt dette foregår i Stine Martinsens forførende scenografi. Gardinerne blafrer Rungstedlund-overdådigt, men vinduerne bagved viser sig også at være spejle ind til en forhekset lystverden. Kostumerne er en avanceret fortolkning af Blixens berømte garderobe, men tolket så sfærisk, at der altid stritter en smule chiffon ud fra en kjolefold et sted... Sansepåvirkningen er total. Om baronessen er en forestilling af de sjældne. Ulastelig og skræmmende frodig, akkurat som en Blixen- buket."

Anne Middelboe Christensen/ Information


5 stjerner

"Årets danske drama."

Jakob Steen Olsen/ Berlingske Tidende


6 stjerner.

"Alt lykkes i denne opsætning,... Hvis man kun skal se en enkelt forestilling i år, så lad det blive denne. Det bliver sjældent større."

Uffe Munch Hansen/ Teaterbloggen

Om Baronessen

Fotos: 1- 15 Thomas Petri